×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Anadolu Üniversitesi covid-19 aşı birimi oluşturdu

Anadolu Üniversitesi’nde, aşı olmak isteyen öğrenciler için Mediko Sosyal Merkezi’nde “Covid-19 Aşı Birimi” oluşturuldu.   

Spor Eğitim Eskişehir tanıtım Tepebaşı 13/10/2021 15:16 13/10/2021 15:17

A- A+

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen işbirliğiyle kurulan birimde Covid-19 hastalığına karşı yayılma hızının azaltılması, eğitim-öğretimin güvenli ve sağlıklı bir şekilde sürekliliğinin sağlanması amaçlanıyor. Eğitim-öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için aşının önemine dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal aşı olamayan öğrencileri Mediko Sosyal Sağlık Merkezi’ne beklediklerini belirterek şunları söyledi:  
  “Aşı yaptırma imkânı bulamayanlar için Covid-19 Aşı Merkezi oluşturduk. Anadolu Üniversitesi öğrencileri sıra beklemeden kolay ve rahat şekilde aşılarını burada olabilirler. Öğrencilerimiz dışında aşı olmaya fırsatı olmayan akademik ve idari personelimizde bu birimden faydalanabilirler. Pandemi süreci bizler için zorlu geçti ve öğrencilerimizden uzun bir süre uzak kaldık. Yüz yüze eğitime sağlıkla devam etmek için öğrencilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz. Bu süreci sağlıkla ve güvenle atlatmak bizim elimizde.” 
  Anadolu Üniversitesi öğrencileri ile akademik ve idari personeli mesai saatleri içerisinde Mediko Sosyal Merkezi’nde kurulan Covid-19 Aşı Birimi’nde aşılarını olabilecekler. 
 
                                         

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024