×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Ünalır’dan Kadın Hakları Günü mesajı

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ünalır mesajında şu ifadeleri kullandı.

Gündem Yeşil 05/12/2021 16:54 05/12/2021 16:55

A- A+

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ünalır mesajında şu ifadeleri kullandı.

 

“Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve aynı zamanda Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 87'inci yıl dönümüdür. 5 Aralık 1934 tarihinde pek çok Batı ülkesinden önce atılan bu adımla kadınlarımız toplumsal ve siyasal alanda güçlenmiştir. Kurtuluş Savaşında, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde kahraman kadınlarımız daima millî iradesine, geleceğine sahip çıkmıştır. AK PARTİ olarak biz de aileye ve kadınlarımıza hak ettiği değeri veriyoruz. Kurulduğumuz günden itibaren aileye ve kadınlarımıza yönelik çok sayıda yapısal reform yaptık, yasal düzenlemeleri hayata geçirdik. Kadınlarımızın siyasal temsilde bürokrasi, ticaret, iş ve sosyal hayattaki varlığında ciddi mesafeler katettik. Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında AK Parti'nin toplumun bütün kesimlerini kucaklayan özgürlük anlayışıyla tüm kadınlarımız için her türlü pozitif katkıyı verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu duygularla bu anlamlı günü kutluyor, tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyorum.”

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024