×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Beylikova'da açık hava sinema gecesi

Açık hava sinema geceleri Beylikova ilçesinde devam etti. Böylelikle Eskişehir’in sinema salonu bulunmayan 7 ayrı ilçesinde “Bizim İçin Şampiyon” filmi meydanlarda izlendi.

Kültür Sanat 11/08/2021 13:26 11/08/2021 13:31

A- A+

Kırsal 12 ilçede düzenlenecek olan açık hava sinema geceleri devam ediyor. İlçelerde yaşayan vatandaşları “Bizim İçin Şampiyon” filmi ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Beylikovalılara sinema keyfini yaşattı. Açık alan etkinlikleri ile yaz gecelerinde keyifli vakit geçiren Beylikovalılar her yıl birbirinden güzel filmleri kendileri ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Mihalgazi ve Sarıcakaya için ertelendi

11-12 Ağustos tarihlerinde Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçesinde gerçekleştirilecek film gösterileri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından ertelendi. Mihalgazi’de yapılacak etkinlik 16 Ağustos Pazartesi günü 21.00’e ertelenirken, Sarıcakaya ilçesinde düzenlenecek sinema gecesi programı ise ilerleyen tarihlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanacak.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024