×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bu fikir ile çocuklarımıza umut olabiliriz

Kimsenin aklına gelmeyen fikirleri ortaya çıkaran Eskişehir Turizmciler Birliği Başkanı Deniz Demir, SMA hastası Toprak bebeğe umut olmak için instagram canlı yayınında yeni bir umut ışığı buldu.

Gündem 12/08/2021 14:05 12/08/2021 14:06

A- A+

SMA hastası Toprak bebeğin babası Reyhan Yavaş ile gerçekleştirilen canlı yayında valilik izinli Toprak bebek için fidan kampanyası düzenlendi. 1 fidanın 100 TL olduğu kampanyaya canlı yayını takip edenler yoğun katılım sağladı.

Sohbet havasında geçen canlı yayında Deniz Demir, SMA, otizim, down sendromu gibi hastalıklar için kripta para çıkarılmasını önerdi. Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Spor camiası şu an chiliz denen kripto paraları alıyor. Bu kripto paralar borsada işlem görüyor. Bunun yanı sıra taraftarların da tokenleri mevcut. Bunlar da borsada işlem görüyor. Aynı işlem bu çocuklarımız için de uygulanabilir. Bir proje yapılıp teedavi bekleyen çocuklarımız için kullanılacak coin veya token şeklinde borsada işleme açılabilir. Bunu başarabilirsek sosyal sorumluluk ve sosyal fayda amacı güden dünyadaki tek coin olarak patlar" dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024