×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de mahallelerde aşure ikramı

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle mahallelerde aşure dağıtıyor. Hafta boyunca devam edecek olan aşure dağıtımı, Huzur- Yenidoğan Mahallesi Semt Pazarı’nda başladı. Vişnelik ve Akarbaşı Mahallelerinde 3 farklı noktada devam etti. 

Yaşam 18/08/2021 15:11 18/08/2021 15:13

A- A+

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure pişirdi. Aşevi tarafından hazırlanan aşureler, ekipler tarafından Yenidoğan Mahallesi’nde kurulan semt pazarı girişinde, Vişnelik Sami Razamanoğlu Camii karşında, Akarbaşı Çiçek Taksi Durağı önü ve Atatürk Bulvarı Tramvay Durağı önünde vatandaşlara ikram edildi. 

Yenidoğan ve Çarşamba Pazarı’na gelen vatandaşlar aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Aşurelerini alan vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti. Koronavirüs önlemlerine uygun olarak gerçekleştirilen aşure dağıtımında, sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımına dikkat edildi. 

Hafta boyunca devam edecek

Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nin çeşitli mahallelerde ve halk merkezlerinde aşure dağıtımına devam edeceğini belirtti. 19.08.2021 Perşembe günü (Yarın) Hamamyolu Caddesi’nde 2 farklı noktada (Yediler girişi- Sıcak Sular Mevki), İki Eylül Caddesi ile Büyükdere, Orhangazi, 75. Yıl Selami Vardar, Emek Amigo Orhan, Yenidoğan Ayşe Tuba Arslan ve Gündoğdu Halk Merkezlerinde aşure dağıtımı gerçekleştirilecek. 

20.08.2021 Cuma günü ise Gökmeydan Mahallesi Semt Pazarı, Emek Mahallesi Dilek Camii önü, 71 Evler Mahallesi Merkez Camii ile Ihlamurkent Hüsamettin Cindoruk, Karapınar, Kırmızıtoprak Orhan Oğuz, Vadişehir Türkan Saylan, Üniversite Evleri Kadir Akkaş Halk Merkezi’nde aşure dağıtımı yapılacak. 23.08.2021 Pazartesi günü de Yıldıztepe Mahallesi’nde bulunan Erdal İnönü Halk Merkezinde aşure ikramında bulunulacak.   
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024