×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de moda rüzgarı esecek

Eskişehir Ticaret Odası, “Yenilikçi geçmişin gücü” temasıyla hazırladığı moda tasarım yarışması Fashion Eskişehir’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Gündem 09/09/2021 12:06 09/09/2021 12:12

A- A+

Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, yarışmanın müracaatlarının 10 Eylül Cuma günü başlayacağını belirterek, Eskişehir’de düzenlenecek olan ilk moda tasarım yarışmasına imza atmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Güler, yarışma sayesinde Eskişehir’de gelinlik, abiye kıyafet ve kadın konfeksiyonu sektöründeki üyelerin rekabet gücünü artırmayı hedeflediklerini ve tasarım alt yapısını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. 

Kurumsal yapı 

Yarışma ile tekstil sektöründeki üyelerin kurumsal yapılarını güçlendirme ve özgün tasarımlarını üretme imkanı bulacağını ifade eden Güler, yarışmanın Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin katkısıyla düzenlendiğini kaydetti. Üyelerin vizyonlarını ve rekabetçi yönlerini geliştirmeyi de görev olarak gördüklerini belirten ETO Başkanı Metin Güler, Fashion Eskişehir’in hem firmalara hem de genç tasarımcılara değer katacağını belirtti. Gelinlik/Düğün Kıyafetleri (Kadın), Abiye Kıyafetler (Kadın), Gündelik Kıyafet (Kadın) kategorilerinde ve Fashion Eskişehir moda tasarım yarışmasına 10 Eylül Cuma günü itibariyle www.fashioneskisehir.com adresinden başvuru yapabilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024