×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir DEVA Partisi’nden hayırlı olsun ziyareti

DEVA Partisi Eskişehir İl Yönetimi geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu yapan Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Siyaset 12/08/2021 08:55 12/08/2021 08:59

A- A+

DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri , geçtiğimiz günlerde başkanlık görevine yeniden seçilen Kooperatif Başkanı Refik Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette , esnafın sıkıntıları ve çözüm önerileri , ülke gündemleri , Deva Partisinin son dönemdeki yükselişi, ülkede bulunan mültecilerin durumu ve orman yangınları ile mücadelede iktidarın yetersiz kaldığı konuşuldu.

İl Başkanı İsmail Haşim Ateş misafirperverlikleri için başkan Refik Pehlivan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Pehlivan’da ziyaretleri için DEVA Partisi heyetine teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024