×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir Odunpazarı'nda bayramlaşma merasimi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personel ile bayramlaştı. Odunpazarı Belediyesi binası önünde ve Temizlik İşleri şantiyesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine Başkan Kurt’un yanı sıra işçi ve memur sendika temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

Yaşam 27/07/2021 15:19 27/07/2021 15:20

A- A+

Belediye personelinin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak, pandemi süreci içinde oldukça başarılı işler yaptık. Bu konuda tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hem tasarruf açısından, hem de bütçe programına uygunluk açısından önemli işlere imza attık. Türkiye’de pek çok belediye maaş ödeyemezken, kaynaklarımızı etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, belediyenin bütçesinde tasarruf ettik ve bütçe fazlası verdik. Burada da en büyük pay sizin, onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çabalarınızın, gayretlerinizin devamını diliyorum” dedi. 

Pandemi henüz bitmedi

Konuşmasının devamında pandemi koşullarının henüz bitmediğinin altını çizen Başkan Kurt, “Maske, mesafe ve temizlik çok önemli. Hepimiz dikkatli olalım. Önce kendimizi koruyalım, sonra çevremizdeki insanları koruyalım” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma töreninde Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, TÜM YEREL SEN Eskişehir Şube Başkanı Caner Özcan, TÜM BEL SEN Eskişehir Şube Başkanı Şerif Özçimen ve BEM BİR SEN Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı yaptıkları konuşmalarda Başkan Kurt’a pandemi süreci boyunca belediye personeline, esnafa ve halka verdiği destekler için teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024