×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hakkarili çocukların Eskişehir hayali gerçek oldu

6 yıl önce Hakkari Yüksekova Dedeler Köyü’ne ilkokul öğretmeni olarak atanan Eskişehirli Alime Taşçı, öğrencileri ile birlikte önce Anıtkabir’i ardından da Eskişehir’i ziyaret etti. Hakkarili öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, çocuklara çeşitli kitaplar hediye etti.

Yaşam 07/07/2021 16:38 07/07/2021 16:42

A- A+

Sosyal medyadan kampanya düzenledi

Eskişehirli öğretmen Alime Taşçı, 6 yıldır görev yaptığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dedeler köyündeki öğrencileri ile Ankara ve Eskişehir'i ziyaret etti. 15 öğrencisinin uçak bileti için sosyal medyadan kampanya düzenleyen Alime öğretmen, öğrencileri ile ilk olarak Anıtkabir’e giderek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istiratgâhında ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinin ardından memleketi Eskişehir’e gelen Alime Taşçı ve öğrencileri hem Eskişehir'i gezdi, hem de  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile öğle yemeğinde buluştu. Sosyal medya paylaşımında, öğrencilerinin ilk kez uçağa bindiğini ve böyle bir geziye çıktığını belirten Taşçı, “Bizi A’dan Z’ye dört dörtlük ağırlayan, Eskişehir’i Eskişehir yapan, çocuklarımın gözünde gülüş olan Yılmaz Büyükerşen Hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

Eskişehir’de Kentpark’ı, Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nı, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ni, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Müzeler Kompleksi’ni gezen öğrenciler bot turu ile Porsuk Çayı ve çevresini görme fırsatı buldu. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024