×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kadroda değişiklik olacak

Ligde son maçlarda alınan yenilgilerin yanı sıra, cezalı oyuncuların takıma dönmesi ile birlikte Teknik Direktör Suat Kaya Kırşehir maçında ilk 11’de değişiklikler yapacak. Uşak maçındaki kadrodan en az 3 ya da 4 oyuncunun Pazar günü kulübede olması bekleniyor.

Spor Gündem Yeşil 03/12/2021 14:58 03/12/2021 14:58

A- A+

Akif FINDIK - Eskşehir Gazete

Ligde son maçlarda alınan yenilgilerin yanı sıra, cezalı oyuncuların takıma dönmesi ile birlikte Teknik Direktör Suat Kaya Kırşehir maçında ilk 11’de değişiklikler yapacak. Uşak maçındaki kadrodan en az 3 ya da 4 oyuncunun Pazar günü kulübede olması bekleniyor. Dün de tek çalışma yapan Şimşekler bugün de tesislerde kampa girecek.  Cezaları biten Berkay ve Utku’nun takıma dönmesi ile teknik kadro Pazar günü kadroda da değişiklik yapacak. Dünkü çalışmada defansta Arda’nın yerine Sezgin’i deneyen tecrübeli teknik adam son maçta ilk 11’de görev verdiği Eray, Muhammed Yahya ve  Hakkı’yı da yedek takımda oynattı. Büyük bir değişiklik olmaz ise Es-Es’in Kırşehir maçında Cengiz Alp, Utku, Sezgin, Bartu, Cihangir, Hasan Ulaş, Buğra, Berkay, Onurhan, Tolga ve Onur Arı 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.
Kırşehir’in etkili oyuncularına önlem almaya hazırlanan teknik kadro özellikle defansta görev vereceği futbolculara dikkatli olmalarını istedi. Bugün de saat 14.00’de tesislerde tek çalışma yapacak olan Şimşekler ardından tesislerde kampa girecek. Eskişehirspor son çalışmayı da Cumartesi günü maç saatinde tesislerde yapacak.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024