×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kaya şehirden destek istedi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya, TFF yaptığı açıklamada, transfer yasağının açılması için Trabzonspor dosyasının Eskişehir'in önde gelenlerinin destek vermesi gerektiğini belirtti.

Spor Yeşil 06/12/2021 13:40 07/12/2021 11:22

A- A+

AKİF FINDIK - ESKİŞEHİR GAZETE

Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya, TFF yaptığı açıklamada, transfer yasağının açılması için Trabzonspor dosyasının Eskişehir'in önde gelenlerinin destek vermesi gerektiğini belirtti.

Teknik Direktör Suat Kaya, transfer yasağının kaldırılması için engel olan Trabzonspor dosyasının Eskişehirli üst düzey yöneticilerin desteğiyle kaldırılabileceğini söyledi.

Kaya, Devre arası transfer döneminde transfer yapılabilmesi için Eskişehir yönetiminin Trabzonspor dosyasının kapatılması için destek vermesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Rakip erken dakikada çift forvete döndü. Tolga Yakut biraz daha iyi olsaydı 1-0’dan sonra maçın  fişini çekebilirdi ama yoruldu. Berkay geçen hafta dinlenmesine rağmen aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak istedi. Ben huzurluyum. İçim rahat. Burada kimseye yalvarmayacağız. İçinde biraz Eskişehirlilik hisseden üst kademedeki büyüklerimiz, gönül verenlerle transferi açmamız lazım. Transfer yapmamız lazım. Kimse Eskişehir’i terk etmesin. Oynayan oyuncuların benim kendi çocuğumdan farkı yok. Onlar da öyle hissetmeli. Kendi çocuklarından farklı hissetmemeli."

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024