×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Küçük survivorlar Eskişehir'de yarışıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin yeni dönem kursları kapsamında devam eden Junior Survivor etkinliğine katılan çocuklar doyasıya eğleniyor.

Yaşam 11/08/2021 13:13 11/08/2021 13:17

A- A+

 Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen Junior Survivor etkinliğine, 5-9 yaş arası 120 çocuk katılıyor. Etkinliğe katılan çocuklar, spor eğitmenleri tarafından kendileri için oluşturulan parkurları geçerek spor yapıyor. Spor salonunda yaşlarına uygun olarak tasarlanan minik engelleri geçen çocuklar, zamanla yarışarak hızlı bir biçimde parkuru tamamlamaya çalışıyor. Ayrıca çocuklar keyifli bir spor yapmanın yanı sıra yeni arkadaşlar da edinerek sosyalleşiyorlar.

Koronavirüs önlemleri aksatılmıyor

Kontenjanların sınırlı tutulduğu etkinliklerde, çalışma öncesi ve sonrasında ateş ölçümü yapılıyor. Kullanılan malzemeler ve alanlar her ders sonunda dezenfekte ediliyor. Ayrıca kurslara katılanların HES uygulaması kodu da kontrol ediliyor. 

Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024