×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MÜSİAD’ tan yeni atanan Yaman Ağırlar’ a hayırlı olsun ziyareti

MÜSİAD Eskişehir Şubesi, Eskişehir İl Emniyet Müdürü olarak yeni atanan Yaman Ağırlar’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gündem 09/08/2021 12:53 09/08/2021 12:54

A- A+

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Bitlis İl Emniyet Müdürü olarak dört yıl boyunca başarılı çalışmalarda bulunan, şehrimizde de başarılı çalışmalarını devam ettireceğinden emin olduğumuz Eskişehir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Değerli İl Emniyet Müdürümüz Yaman Ağırlar’ a hayırlı olsun ziyaretimizde yeni görevinde başarılarının devamını diledik. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Duman, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Sayın Emniyet Müdürümüz Ağırlar’ a her türlü desteği vereceklerini belirterek, yeni görevlerinde Yüce Rabbimizden muvaffakiyetler niyaz ediyoruz. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın Ağırlar’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu iletti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir halkının huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalara her zaman olduğu gibi aralıksız devam edileceğini, ekiplerimiz ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024