×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

“Çevrim içi Öğrenci Toplulukları” yeni dönem etkinliklerine aralık ayında başlıyor!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında da Çevrim içi Öğrenci Toplulukları ile öğrencilerine sosyal destek sunmaya devam ediyor.

Spor Eğitim 02/12/2023 17:26 02/12/2023 17:26

A- A+

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında da Çevrim içi Öğrenci Toplulukları ile öğrencilerine sosyal destek sunmaya devam ediyor.

Açıköğretim Sistemine kayıtlı tüm öğrencilerin ücretsiz olarak kayıt olabildiği Çevrim içi Topluluklar, pek çok farklı ilgi alanına hitap eden etkinlikleri sanal ortamlar üzerinden izleyebilme olanağı sağlıyor.

2023 yılında sayısını ona yükseltilen Çevrim içi Öğrenci Toplulukları, Açıköğretim Sistemi öğrencilerinin yaşam boyu eğitim almaları ve kendi kişisel gelişimleri için gerekli olan kazanımları edinebilmeleri konusunda önemli bir destek sağlıyor. Açıköğretim Sistemi Çevrim içi Öğrenci Toplulukları platformunda yer alan Kitap Topluluğu 188 bin 797, Fotoğraf Topluluğu 131 bin 902, Bilişim Topluluğu 121 bin 270, Sinema Topluluğu 132 bin 378, Tarih Topluluğu 102 bin 465, Müzik Topluluğu 83 bin 816, Sosyoloji Topluluğu 66 bin 375, Tasarım Topluluğu 34 bin 393, Avrupa Çalışmaları Topluluğu 27 bin 101 ve Kariyer Topluluğu 12 bin 643 üyesine sosyal ve etkileşimli alanlar yaratarak hizmet sunuyor. Öğrencileri alanında uzman kişilerle bir araya getirerek bilgi ve birikim paylaşımına imkân sağlayan ve nitelikli bir tartışma ortamı hazırlayan Çevrim içi Öğrenci Toplulukları, üyelerinin talepleri ve beklentileri doğrultusunda her yıl yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyor.

Yaklaşık 60 dakika boyunca alanında uzman kişilerin öğrencilerle buluştuğu etkinlikler, etkinlik gününden önce Açıköğretim Sistemi sosyal medya hesaplarından ve Anadolum eKampüs üzerinden duyuruluyor. Topluluk faaliyetleri https://ekampus.anadolu.edu.tr adresi üzerinden takip edilebiliyor. Düzenlenen tüm etkinlikler, kaçıranlar için sisteme video olarak yükleniyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024