×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gizlilik Politikası

Eskişehir Gazete sitesine  üye olmak için üye kayıt formunun eksiksiz olarak doldurulması ve kaydın onaylanması gerekmektedir. Bu formda müşteri kişisel ve iletişim bilgileri istenmektedir. Bu bilgiler yasal haklarda belirtilen durumlar için kullanılabilir.


Ek bilgi toplanması;
Eskişehir Gazete sitesinin  farklı yerlerinde kullanıcılarında yeni bilgiler talep edebilir. Bu bilgiler kullanıcılar tarafından gönüllü olarak verilir ve bu bilgiler o andan itibaren Eskişehir Gazete 'ye ait olur. Ancak bu bilgiler hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz.


Bilgi yenileme;
Site kullanıcıları kendi panellerinde yönetebilecekleri formlardaki bilgilerini istedikleri gibi siler, değiştirir veya ekleyebilirler.


Bilgi paylaşımı;
Eskişehir Gazete, üyelerinin kişisel bilgileri dışındaki genel bazı bilgileri [ demografik, istatistik vs. ] çözüm ortakalrı ile paylaşabilirler.


Açık bilgi yayınlama;
Site kullanıcıları, internet sitelerinde yayınladıkları ticari bilgilerini tüm kullanıcılara açmış olurlar. bu konuda tüm sorumluluk site sahiplerine aittir.


Log Dosyaları
Eskişehir Gazete ekibi istatistikler için kişisel bilgiler dışındaki hareketleri ip adreslerini kullanarak, kullanımı artırma ve/veya iyileştirme amaçlı kullanabilir. Bu işlem sitelerin kullanıcıları hakkında demografik bilgiler verir. Hiçbir kişisel veriye ulaşım sağlamayı içermez.


Dış Linkler
Eskişehir Gazete sitesi  çeşitli amaçlarda başka sitelere linkler verebilir. Bu sitelerin içeriklerinden hiçbir şekilde sorumlu değildir.


Anket ve diğer uygulamalar;
Eskişehir Gazete , hizmet kalitesini artırmak amacıyla bazı dönemlerde müşterilerinden çeşitli bilgiler isteyebilir. Kullanıcılar bu bilgileri gönüllülük esasıyla verir. Bu her türlü bilgiyi içerebileceğinden kullanıcılar dilerlerse bu uygulamalara katılmayabilirler.


Sipariş ve ödeme;
Müşterilerimizin ürün ve hizmet alımları esnasında ticari işlemlerin gerçekleşebilmesi için; kişisel, iletişim ve ödeme bilgilerini isteyebiliriz. Bu bilgiler tamamen ticari işlemler[ sipariş, teslim, ödeme, iade, faturalandırma, işlem iptalleri vs] için kullanılır.


Güvenlik
Eskişehir Gazete üzerinden yapacağınız tüm ödemelerde SSL sertifikası kullanılarak güvenli sayfalarda ödeme alınır. Müşterilerin kredi kartı bilgileri hiçbir şekilde kaydedilmez. O yüzden her ödemede kart bilgilerinizi tekrar girdiğinizden emin olun.


ESKİŞEHİR GAZETE  TARAFINDAN UYGULANAN GİZLİLİK POLİTİKALARI, MÜŞTERİLERİMİZİN GÜVENLİ BİR ORTAMDA ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZDEN FAYDALANMALARI İÇİNDİR. UYGULAMADA BU POLİTİKALARIMIZ DIŞINDA BİR DURUMDA HEMEN İLETİŞİME GEÇİNİZ.


Privacy Policy
This text has been prepared only for informational purposes about the privacy principles. Your personal information is stored within your consent when you register or make comments on frigyahaber.com. This information derived from the registration and comments will be used for the informational messages to be sent to you. Your information will not be revealed to 3rd Parties unless there is no legal obligation.
External links on frigyahaber.com are opened on a new page. frigyahaber.com does not bear any legal liability with such directed pages. The visitors should review the privacy and other policies on the directed pages. This website promised to comply with the press professional principles. You can contact us from contact page about your opinions, suggestions, and complaints.

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024