×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

'Dinliyoruz Tepebaşı' ile vatandaşlar internet üzerinden görüş ve öneri sunabiliyor

Eskişehir’in Tepebaşı Belediyesi, katılımcılık ilkesi doğrultusunda vatandaşlardan gelen görüş ve önerileri internet sitesi üzerinden de kabul ediyor.

Spor Yaşam İlçeler Yeşil 13/02/2022 15:49 13/02/2022 15:49

A- A+

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, katılımcılık ilkesi doğrultusunda vatandaşlardan gelen görüş ve önerileri internet sitesi üzerinden de kabul ediyor. “Dinliyoruz Tepebaşı” bağlantısına tıklayan Eskişehirliler, ilçeye dair her türlü konudaki fikirlerini belediye yetkililerine iletebiliyor.

Tepebaşı Belediyesi, yönetim anlayışında benimsediği katılımcılık ilkesi doğrultusunda toplumsal katılımını destekleyen, Dinliyoruz Tepebaşı Projesi'ni hayata geçirdi. Proje ile vatandaşlar, hazırlanan dijital platformda çevrimiçi katılımla, mahallelerine ilişkin fikirlerini sunması ve Tepebaşı Belediyesi'nin kritik başarı faktörleri olan iklim değişikliğinden toplumsal cinsiyet eşitliğine, sağlıklı bireylerden sürdürülebilir şehir ve yaşam alanlarına kadar her türlü konuda görüş ve önerilerini iletebiliyor. Vatandaşlar projeye, Tepebaşı Belediyesi'nin resmî internet sitesinde yer alan 'Dinliyoruz Tepebaşı' bağlantısına tıklayarak katılabiliyor.

Belediye yetkilileri, 'Dinliyoruz Tepebaşı' sayfası üzerinde vatandaşların Tepebaşı Belediyesi'ni değerlendirebilecekleri kısa bir anketin de erişime açıldığını belirtti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024