×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de Siyer Sınavı İçin Kayıtlar Başladı!

Peygamber Sevdalıları Vakfı, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği O'nu Oku, O'nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı'nın kayıtları başladı.

Yaşam Eğitim 18/10/2023 10:56 18/10/2023 10:58

A- A+

Peygamber Sevdalıları Vakfı, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği O'nu Oku, O'nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı'nın kayıtları başladı.
Şubat ayında yapılacak olan sınav hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Eskişehir Temsilcisi Kadir Arslan; ''Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve her geçen yıl teveccühün artarak devam ettiği Siyer sınavımızın startını verdik. Amacımız Eskişehir'de Hz.
Peygamber'in adının her evde anılması, gündem olması ve layıkıyla anlaşılmasıdır.'' dedi.

SINAVIMIZIN KAYBEDENİ YOK
Sınav hakkında bilgi veren Arslan;Sınavımız herkese hitap ediyor ve 4 kategoriden oluşmaktadır. 1. kategori 4 ve 5. sınıf, 2. kategori 6-7-8. sınıf, 3. kategori lise öğrencilerimize yönelik olup 4. kategori ise üniversite ve diğer belirtilmeyen eğitim durumlarına yöneliktir. Sınavımız 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Sınavımıza katılan herkes kazanacaktır, kaybeden olmayacaktır. Zira Resûl-i Zişanı tanımaktan daha büyük bir ödül yoktur. Sınava teşvik olması ve Efendimizi tanımamıza vesile olması için çeşitli hediyelerimiz olacaktır. Umre, bilgisayar, bisiklet, tablet, drone vb çeşitli hediyelerimiz olacaktır.'' ifadelerini kullandı.
BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK
Sınava başvurular konusunda da açıklamalarda bulunan Arslan, ''Kardeşlerimiz bulundukları vakfımızın sitesine (peygambersevdalilari.com) girip kolayca başvurabilir, belirtilen kitap temin yerlerinden kitabı temin edip sınava hazırlanabilirler. Şimdiden sınavımıza katılacak herkese başarılar diliyorum.'' açıklaması yaptı.  

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024