×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kütahya’dan Bursa’ya Gezi Turu

Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında gezilere devam ediyor.

Bölgesel 18/08/2023 15:02 18/08/2023 15:03

A- A+

Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında gezilere devam ediyor. 

Sosyal Belediyecilik faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında gezilere devam ediyor. En son Bursa’yı gezen Evliya Çelebi’nin Torunları, tarihe ve kültüre doydu.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ye örnek olan ve bu alanda da birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında kültür gezilerine devam ediyor. Yapılan çekiliş sonucu talihli vatandaşlar, Bursa gezisinde tarihi Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, 'Panorama 1326 Bursa' Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok yeri gezmenin keyfini çıkardı. Geziye katılan hemşehrilerimiz, böylesine anlamlı bir organizasyon için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, ilimizde ikamet eden hemşehrilerimiz için bu yaz boyunca hem şehir içi hem de şehir dışı kültür gezileri düzenlemeye devam edecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024