×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

"Sen Anlat Eskişehir" Yürüyüş Turu !

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Sen Anlat Eskişehir’ yürüyüş turu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Spor Kültür Sanat Yaşam 05/09/2023 10:18 05/09/2023 10:19

A- A+

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Sen Anlat Eskişehir’ yürüyüş turu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde Büyükşehir Belediyesi birbirinden özel çok sayıda etkinlik düzenledi.

Kutlamalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Turist Rehberleri Derneği (ESRED) iş birliğiyle “Sen Anlat Eskişehir Yürüyüş Turu” gerçekleştirildi. Eskişehir’in tarihi, kültürü ve mimarlık tarihi ile Eskişehir projeleri olmak üzere birçok konuda bilgilerin aktarıldığı tur, Ulus Anıtı’ndan başlayarak Kurtuluş Müzesi’nde tamamlandı.

Etkinlik hakkında bilgi veren yetkililer, “Ulus Anıtı’ndan başladığımız etkinlikte şehrimizin kültürel, sanayi mirasının hikâyelerini, anılarını anlatımlarla gerçekleştirdik. 2 Eylül Eskişehir’imizin kurtuluşunun 101.yılında, Büyükşehir Belediyemizin Kurtuluş Müzesi’ne yaptığımız ziyaret ile günün anlam ve önemini bir kez daha hatırladık. Tüm katılımcılara gönülden teşekkür ederiz.” dediler.

Anlamlı etkinlik günün anısına çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024