×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Soner GÜNCAN

''Eskişehir' i kim kazanacak'' sorusundan ziyade Eskişehir ne kazanacak?


2023-12-10 17:54:00

Aslında birçok kesim, yazarı, gazetecisi, stk yöneticileri, bazı Chp' liler, vatandaşın ise büyük bir kısmı Yılmaz Büyükerşen' e; nezaketen " çalışmıyorsunuz, enerjiniz yok, son dönemde doğru dürüst hiç bir şey yapmadınız, şehre makyaj yaptınız devamı gelmedi, alt yapı, üst yapı, trafik, sanayi bölgeleri, imar sorunları, pazarlar, mezbaha, sosyal belediyecilik v.s" hiç bir şey yapmıyorsunuz, merkez de dahi artık bir çok sıkıntı var, bırakın da şu şehir artık hizmet alsın" diyemediği için, çoğuna göre de sözüm ona nezaketsizlik yaparak " yaşlandınız hocam, artık yormayın kendinizi, yaptığınız eserler sizi iyi anmaya yeter" demek zorunda kalıyor.
Mesele sadece yaş da değil, çalışmıyorsunuz sayın Büyükerşen. Ekibiniz de çalışmıyor, nedeni yaş veya yitirilen heyecan, her ne ise çalışmıyorsunuz. Öyle ki; belediye binasının önündeki kaldırımlarda dahi su birikiyor. Görmüyorsunuz, göremiyorsunuz.
"Eskişehir' i kim kazanacak" yanlış bir soru. Eskişehir ne kazanacak?
Cumhur ittifakı adayı her kim ise mutlaka şehrin çok büyük kazanımları olacaktır. Bu seçimler özelinde ihtimal dışı da olsa Chp adayı da sayın Büyükerşen olacak ise şehir yine beş yıl kaybedecek. Kazanılanlar eskiyor, tükeniyor, vatandaşın direk alacağı hizmet yok denecek kadar az ve olanda aksaklıklar var. Lakin Chp adayı başka biri olursa ve az da olsa ihtimal, kazanırlarsa en azından bu beş yıl, Büyükerşen dönemine göre daha heyecanlı ve imkanlar dahilinde hizmet odaklı olacaktır.
Bunu siyasi bir kimlikle değil, şehirde yaşayan bir vatandaş olarak yazıyorum.
Eskişehir kimsenin fantezisine malzeme yapılamaz.
Partilerden, kurumlardan, şahıslardan daha üstündür Eskişehir Halkı.
Soruyu tekrar düzelterek soruyorum.
''Eskişehir' i kim kazanacak'' sorusundan ziyade Eskişehir ne kazanacak?
 

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024