×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Osman DEMİRTAŞ

Haydin Rastgele


2022-05-07 12:54:00

GARA ÇAYDANLIK
    Bu köşede bize verilen izin süresi içerisinde çalakalem yazmaya gayret edeceğiz. Bunun için kendimize bir rumuz belirlememiz gerekiyor. Allah’ın izni ile Gara çaydanlık olsun ki! Yazacağımız konular; Doğa ile ilgili, yapılan mücadeleler, etkinlikler, yarışmalar, destekler bu konularda ki yasaklar yasakların noksan kalan noktaları ve dahi geliştirilmesi gerekenler.
    Denizlerde tutulan balıkların lezzetli dönemleri yasak dönemleri, tatlı sularda yasak dönemler. Olta balıkçılığı hakkında çıkartılan 5/2 tebliğ 5/1 tebliğ hakkında yazarken! Birçok doğa aktiviteleri üzerine de röportajlar yaparak yazmaya gayret edeceğiz.
    Yıllarca yapmış olduğumuz olta balıkçılığı ve yine yıllarca uğraştığımız dernek yöneticiliğinin vermiş olduğu tecrübeleri sizler ile paylaşacağız.
    Devletimizin çıkarmış olduğu yasalara saygılı bir şekilde uyarak, yine Devlet terbiyesi içerisinde eleştirilerimizi yetkililere duyurmak için yazacağız.
    Allah cc. Yolumuzu doğru ve açık eylesin.
    Demokratik toplumlarda toplumun örgütlü olması vazgeçilmez bir kuraldır. Devlet bazen her noktaya yetişemiyebilir.  Buralarda sivil toplum örgütleri devreye girerek bu noktaları tamamlar.
    

Haydin RASTGELE 

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024