×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Neslihan YELBAŞI KINALI

HER ŞEYE SAYGI DUYMAYIN!


2022-06-18 14:11:00

HER ŞEYE SAYGI DUYMAYIN!

Sapla samanı ayıramadık gitti.

“At izi,it izine karıştı” diyoruz ama karıştıran da biziz. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz (duymak zorunda kaldığımız) bir zat; MÜKREMİN GEZGİN.

Ben kendisinin akıl hastası olduğunu ve acilen tedavi edilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ki; kendini hamile zanneden, babasız evlat büyütmekten bahseden, o iğrenç göbeğini sürekli açan, “doğumu” için gün sayan, baby shower yapan, doğum videoları çekebilmek için hastane ayarlayan, hatta kendi bebeği gibi başkasının bebeğini kucağına alıp paylaşımlar yapan birisinin akıl sağlığının yerinde olduğu düşünülemez!

Anlamsız bir şekilde yine ikiye bölündük;

- “Ne var canım? Milleti güldürüyor. Ülkede onca sorun varken, buna mı takıldınız? “ diyenler.

- Mükremin ve türevlerinin halkın manevi değerlerini yerle bir ettiğini düşünenler.

Hmmm...

Demek insanları güldürüyor, eğlendiriyor!

Peki; Kemal Sunal, Levent Kırca, Nejat Uygur, Atilla Arcan... ne yapıyordu?

Arkadaşlar,

Ülkedeki onca sorunun temelinde zaten bunlar yok mu? Edep, ahlâk, inançlar, aile, evlilik, eğitim... tümü ayaklar altında olduğu için tepetaklak olduk.

Kerimcan Durmaz zamanında uçkurunu kamuya açtığında da saçma bi şekilde ikiye bölünmüştük. Bunu normal gören, “ne olmuş yani?” diyen bi kesim var ya! Nasıl göreceli olabilir bu? Edep yerlerini açmayı, nasıl sevimli, komik ya da eğlenceli gösterebilirsiniz? Uyuyan babasının ağzına yumurta kıran bir soytarının videosu nasıl binlerce insan tarafından izlenir?

Kemal Sunal usta bir komedyen, eşsiz bir sanatçıydı. ŞABANİYE filmini hatırlarsınız. Şimdi bunu ayıplayabilir miyiz? Adı geçen şuursuzlarla bir tutabilir miyiz? ASLA!

Cinsel tercihleri beni ilgilendirmez. Bu insanlar tipleme yapıyor olsaydı belki eğlenceli olabilirdi. Ama kimse ahlâksızlıkla, komedyenliği karıştırmasın.

Homofobik değilim. Sadece, kendini teşhir ederek aileyi, evliliği, anneliği, babalığı, kadınlığı, erkekliği, insanlığı... aşağılayan ve bunu gelir kapısı yapmış BEYİNSİZLERE karşıyım!

Bu arz talep meselesi. Talep olmazsa arz da olmaz. Kötüyü izlemeyin, dinlemeyin, tıklamayın, yorum bile yapmayın!

HER ŞEYE DE SAYGI DUYMAYIN BE KARDEŞİM!

“Kimse, kimsenin hayatına karışamaz” öyle mi?

Kusura bakmayın!

Karşıma çıkan her edepsizi, düzeni bozan her kafasızı uyarmaya devam edeceğim !

 

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024