×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

19 Mayıs’a özel düzenleme

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle parkomatlar ve şehitlik otoparkının ücretsiz olacağını belirtti. Ayrıca Porsuk Çayı’nda yapılacak etkinlik nedeniyle bot ve gondollar hizmet veremeyecek.

Siyaset 17/05/2022 15:38 25/05/2022 15:46

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda etkinliklerin yanı sıra araçlarıyla ulaşım yapacaklar için bayram düzenlemesi yaptı.

Buna göre Spor Şenlikleri kapsamında 19 Mayıs saat 14.00’te Porsuk Çayı Köprübaşı yapılacak Gençlik Kupası Dragon Yarışları nedeniyle esbot ve gondollar hizmet veremeyecek.

Araçları ile bayram kutlamalarına katılmak isteyenler, kent içinde caddelerde bulunan parkomatlı park alanlarından ve Hava Şehitliği otoparkından ücretsiz yararlanabilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024