×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

550 Çocuk İle Çocuklarla Hareketlilik Günü Etkinlikleri !

Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Çocuklarla Hareketlilik Günü, yaklaşık 550 çocuğun katılımı ile eğlenceli etkinliklere sahne oldu.

Spor Yaşam Eğitim 21/09/2023 14:16 21/09/2023 14:16

A- A+

Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Çocuklarla Hareketlilik Günü, yaklaşık 550 çocuğun katılımı ile eğlenceli etkinliklere sahne oldu.

Tepebaşı Belediyesi ve Eko-Okullar iş birliğiyle her yıl olduğu gibi bu yıl Şehrini Keşfet-Gelecek Enerjini Koru!’ teması ile gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik
Haftası’nı birbirinden keyifli ve sağlıklı etkinlikler ile kutluyor. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bireylerde fiziksel aktivite seviyesinin arttırılması ve teşvik edilmesi amacıyla birçok program düzenlenirken, kent sakinleri de hem eğlenceli hem de sağlıklı şekilde vakit geçiriyor. Bu kapsamda çocuklar için gerçekleştirilen “Çocuklarla Hareketlilik Günü” etkinliği de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, STK temsilcileri ve 550 çocuğun katılımı ile düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Başkan Ataç,

“Siz çocuklara sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak için yerel yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklar sizin
haklarınız çok değerli. Biz büyükler o haklarınızı korumak zorundayız. Çünkü gelecekte bu ülkeyi siz yöneteceksiniz. Çağdaş, Atatürk’ün çocukları olarak sizler yöneteceksiniz. Bugünü keyifle yaşayın, keyfini sürün güzel bir gün geçirin. Hepinizin yanaklarından öpüyorum” ifadelerini kullandı.

Eko-Okullar Koordinatörü Nadir Erdem,

“Sağlıklı yaşanabilir bir çevrede yaşamak çocuk hakkıdır. Bugünün çocukları geleceğin büyükleri olarak temiz bir çevre bırakmak bizim görevimizdir. Katkıda bulunan Tepebaşı Belediyesi’ne, STK’lara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Gönüllerince eğlendiler Özdilek AVM yanında bulunan çamlık alanda çocuk zumba, rekreasyon etkinlikleri, Oralet’in Dünyası Kukla Show, animatörlerle kulüp şarkıları & dansın yanı sıra geleneksel oyunlar yarışmalar kapsamında oyun parkuru, beden atölyesi, spor oyunları, şişme kaydırak, basket atma, halka atma, atölye stantları ile çocuklar bolca hareket ederek sağlıklı ve eğlenceli aktivitelere katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024