×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ak Parti Odunpazarı Ve Tepebaşı İlçe Başkanları Belli Oldu

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için istifa eden Ali Acar ve Hakan Çizmelioğlu'nun yerine Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı. 

Siyaset 21/03/2023 10:45 21/03/2023 10:45

A- A+


AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için istifa eden Ali Acar ve Hakan Çizmelioğlu'nun yerine Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı. 


AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için istifa eden Ali Acar ve Hakan Çizmelioğlu'nun yerine Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı. AK Parti'nin yeni Odunpazarı ilçe başkanı Ümit Sezer olurken, Tepebaşı ilçe başkanlığına ise Emre Aydın getirildi. 


Partiden yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na Ümit Sezer, Tepebaşı İlçe Başkanlığı’na Emre Aydın atanmıştır. Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Bugüne kadar göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Ali Acar ve Hakan Çizmelioğlu başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun" İfadelerine yer verildi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024