×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

“Akış 123456” Resim Sergisi'ne Görkemli Açılış !

Anadolu Üniversitesi GSF ve Enstitüsü mezunu sanatçıların ortaya çıkardıkları eserlerden oluşan “Akış 123456” adlı resim sergisi açıldı !

Kültür Sanat Yaşam 13/09/2023 15:18 13/09/2023 15:18

A- A+

Anadolu Üniversitesi GSF ve Enstitüsü mezunu sanatçıların ortaya çıkardıkları eserlerden oluşan “Akış 123456” adlı resim sergisi açıldı !

Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını zenginleştiren, birbirinden değerli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çok özel bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Enstitüsü öğrencisi olarak aynı atölyeden mezun olan sanatçılar Zeliha Akçaoğlu, Mehmet Çevik, Orhan Erkal, Sezin Özçelik, Rıdvan Özgür ve Derya Ülker’in eserlerinden oluşan “Akış 123456” adlı resim sergisi Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

Düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, sergiyi oluşturan sanatçılar ve aileleri, akademisyenler, öğrenciler, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Açılışta konuşan Başkan Vekili Hasan Ünal, birbirinden güzel eserleri ortaya çıkaran sanatçıları hem verdikleri emek hem de anlamlı bir sergiye imza attıkları için kutladı. Sergiyi oluşturan sanatçılar da yıllar sonra yeniden birlikte üretmek ve eserleri Eskişehirli sanatseverlerle paylaşmak üzere bir araya geldiklerini ifade ederek serginin açılışına katılan herkese teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından "Akış 123456” adlı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası Başkan Vekili Hasan Ünal, sanatçılar, protokol üyeleri ve davetliler eserleri birlikte incelediler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024