×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Anadolu Üniversitesi toplanan yardımları Malatya’nın Yazıhan İlçesi’ne ulaştırdı

Anadolu Üniversitesinin,Eskişehir Valiliği koordinasyonunda başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.

Yaşam Sağlık Eğitim 09/02/2023 15:37 09/02/2023 15:38

A- A+

Anadolu Üniversitesinin, iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya,Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’daki vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderebilmek için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.
Bu kapsamda her gün acil ihtiyaç bölgesi olan bir şehir için yola çıkan yardım araçları bugün de Malatya’nın Yazıhan İlçesi’ne ulaştı. Anadolu Üniversitesinden gönderilen temel gıda maddeleri ile birlikte 6 kişilik aşçı ekibi de seyyar mutfaklarıyla sıcak yemek servis edebilmek için deprem bölgesine gitti.
Yardım masası bağış kabulüne devam ediyor
Depremin ilk günü başlatılan yardım faaliyetleri kapsamında bugüne kadar deprem bölgesine 5 kamyon, bir kamyonet ve bir minibüs dolusu acil ihtiyaç malzemesi ulaştırıldı. Yardım masasının bağış toplama çalışmaları Anadolu Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi fuaye alanında oluşturulan yardım masası aracılığıyla hafta içi her gün saat 08.30 ila 20.00 saatleri arasında toplanan öncelikli ihtiyaç olan yardım malzemelerini, Eskişehir Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine gönderilmeye devam edilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024