×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Anadolu Üniversitesi Yaraları Sarıyor

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olarak geçekleşen ve 11 ilin etkilendiği Anadolu Üniversitesi depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Spor Yaşam 20/03/2023 10:50 20/03/2023 10:51

A- A+

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olarak geçekleşen ve 11 ilin etkilendiği Anadolu Üniversitesi depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

 

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olarak geçekleşen ve 11 ilin etkilendiği Anadolu Üniversitesi depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Yürüttüğü yardım faaliyetlerin yanı sıra Anadolu Üniversitesi depremin psikolojik etkilerini hafifletmek için de bir dizi olanağı depremzedelerin hizmetine sunuyor. Bu kapsamda son olarak Hatay’ın Belen ilçesinde kurulan Anadolu Mutfağı günlük 10 bin kişiye sıcak yemek servisi sağlamaya devam ederken yine Belen Kaymakamlığı ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Anadolu Etkinlik Alanı depremzede çocuklar için faaliyetlerine başladı.

 

Depremzede çocukları da unutmadılar

Etkinlik alanında çocukların çeşitli eğitici-öğretici faaliyetlere katılması, bireysel ve toplu oyunlar gerçekleştirmesi, film gösterimlerine dahil olması öngörülüyor. Bu sayede bölgedeki depremden zarar gören çocuklara yardımcı olunması ve depremin yıkıcı psikolojik etkilerine karşı korunması hedefleniyor. Gönüllüler aracılığıyla yürütülen Anadolu Mutfak ve Anadolu Etkinlik faaliyetlerine katılmak için gönüllü olmak  yeterli oluyor.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024