×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

"Arabasız Gün Bisiklet Turu" Etkinliğine Yoğun İlgi !

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği, Avrupa Hareketlilik Haftası "Arabasız Gün Bisiklet Turu" etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti.

Spor Yaşam 23/09/2023 11:36 23/09/2023 11:36

A- A+

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği, Avrupa Hareketlilik Haftası "Arabasız Gün Bisiklet Turu" etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti.

Tepebaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası’nı birbirinden keyifli ve sağlıklı etkinlikler ile kutladı. Hafta kapsamında düzenlenen son etkinlik ise bisiklet tamir atölyesi ile Arabasız Gün Bisiklet Turu oldu. İlk olarak Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda bisiklet tamir atölyesi gerçekleştirildi. Atölyede katılımcılara, bisiklet bakımı ve onarımı ile ilgili bilgiler verildi.

Atölyenin ardından ise katılımcılar, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’ndan başlayarak Uludağ Sokak, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi başta olmak üzere belirlenen güzergahta bisikletleri ile kortej halinde gitti. Katılımcılar 10 noktaya uğrayarak 4 kilometre yol kat etti. Bisiklet ile tekrar başlangıç noktası olan Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’na gelen katılımcılar, Yağmur Argın ve Orkestrası konserinde doyasıya eğlendi.

Konserin ardından ise MacFit ile zumba etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Velesbid Eskişehir Bisiklet Derneği, Tepebaşı İklim Sözcüleri, Dorlion Bisiklet Grubu, DoğaEs, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Bisiklet Dostluğu, AKUT, Mac Fit üyeleri, diğer bisikletli gruplar ve bisiklet severler destek verdi. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, etkinliğe katkı sunan sponsorlara teşekkür belgelerini takdim etti.

Program, bisiklet kortejine katılan vatandaşlar için hediye çekilişi gerçekleştirilmesi ile son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024