×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Kurt 71 Evler Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Siyaset 06/10/2022 13:35 06/10/2022 13:35

A- A+

Son olarak 71 Evler Mahallesi’nde bir ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Kurt, Fadime Sarıgöz ve komşularının misafiri oldu. Sarıgöz ve komşularının talep ve dileklerini dinleyen Başkan Kurt, sorularına cevap verdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Adım adım mahalleleri gezen, sık sık vatandaş buluşmaları ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kurt, hemşehrilerinin talep ve isteklerini dinliyor, notlar alarak ilgili müdürlüklere yönlendiriyor. 

Başkan Kurt, son olarak 71 Evler Mahallesi’nde oturan Fadime Sarıgöz’ün konuğu oldu. Sarıgöz ve komşuları ile bir araya gelen Başkan Kurt, onların talep ve dileklerini dinleyerek, notlar aldı. Ziyarette ekonomik krizin kadınlar üzerindeki etkileri de konuşuldu. 

Fadime Sarıgöz ve komşuları, ziyareti için Başkan Kurt’a teşekkür etti.  

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024