×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Beykikova'da Çiftçi ve Üreticilere Eğitim !

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Ziraat Mühendisleri Odası iş birliğiyle Beylikova ilçesinde faaliyet gösteren çiftçi ve üreticilere “İşletme Yönetimi” eğitimi düzenlendi.

Yaşam Eğitim Yeşil 07/09/2023 10:29 07/09/2023 10:30

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Ziraat Mühendisleri Odası iş birliğiyle Beylikova ilçesinde faaliyet gösteren çiftçi ve üreticilere “İşletme Yönetimi” eğitimi düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığı ile çiftçilere ve üreticilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitim çalışmaları da sürüyor.

Eskişehir’de faaliyet gösteren çiftçilere ve tarımsal üretime ilgi duyan vatandaşlara, zirai eğitimler aldırılarak eksik olduklarını düşündükleri ya da merak ettikleri alanlarda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan “Zirai Eğitim Hizmeti Sözleşmesi” kapsamında Beylikova ilçesinde “İşletme Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

Beylikova ESMEK Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime ilçe ve mahallelerinde faaliyet gösteren çiftçi ve üreticiler katıldı. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek, eğitim çalışmalarına çok önem verdiklerini ifade ederek tüm katılımcılara gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

Ziraat Mühendisi Çiğdem Canbolat tarafından yapılan sunumda ise, “Üretim ve işletme arasındaki ilişki, işletme kuralları, yeni bir işletmenin doğuş süreçleri (girişimcilik), faaliyetini sürdüren işletmelerde çalışanların daha inovatif ve girişimci (iç girişimcilik) olmalarının yöntemleri, tarım ve hayvancılıkta işletme süreçleri” gibi birçok başlıkta önemli bilgiler verildi. Eğitim karşılıklı soru cevap bölümü ile tamamlandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024