×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bilecik Belediyesi Tarıma Ve Çiftçiye Desteğini Sürdürüyor

Bilecik Belediyesi tarım ve çiftçiye verdiği destek ile tarımsal üretime can suyu olmaya devam ederken çiftçiden de tam not alıyor.

Yaşam Ekonomi Bölgesel 09/08/2023 16:18 10/08/2023 10:25

A- A+

Bilecik Belediyesi tarım ve çiftçiye verdiği destek ile tarımsal üretime can suyu olmaya devam ederken çiftçiden de tam not alıyor.

Bilecik Belediyesi tarımsal üretime destek olmak adına hem merkez hem de merkeze bağlı köylerde tohum ve fide dağıtımlarını geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleriyle yürütülen projede çiftçilere yaklaşık 180 Bin fide ve tohum dağıtılmıştı. Dağıtılan fide ve tohumların hasadına bizzat katılan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahsulleri topraktan bizzat kendi elleriyle topladı. Deresakarı köyünde yapılan hasatta domates, patlıcan ve biber mahsulleri toplandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı; “İlkbaharda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle dağıttığımız 180 bin fidemizin hasadını milletimizin efendisi köylü çiftçilerimizle yaptık. Ülkemizi tarımsal anlamda hak ettiği yere ulaştırana kadar çiftçiye desteğimiz her alanda devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Yapılan fide desteğinin oldukça faydalı olduğunu belirten çiftçi ve köylüler Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024