×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bilgi Güvenliği Derneği Çalışma ve Ziyaretlerine Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir' de İl Temsilciliği açan dernek çalışmalarına devam ediyor

Spor Kültür Sanat Eğitim Yeşil 20/07/2022 19:23 20/07/2022 21:28

A- A+

Bilgi güvenliği alanında ulusal ve uluslararası düzeyde tarafsız, güvenilir ve etkin bir ulusal sivil toplum kuruluşu olmak için çalışan Bilgi Güvenliği Derneği; bireysel, kurumsal, ulusal ve evrensel boyutlarda bilgi ve iletişim güvenliği alanında teknik, bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler yürütmeye, üyelerinin mesleki gelişimini arttırmak ve kamu yararına faaliyet göstermeye devam ediyor.

Genel Merkezi Ankara’ da bulunan ve 2007 yılından bu güne birçok projeye imza atan dernek; bireysel ve kurumsal üyeleri ile dikkat çekiyor. Siber güvenlik konusunda yaptığı çalışmalarla gündeme gelen Bilgi Güvenliği Derneği’ nin başkanlığını RTÜK üyesi ve  Aselsan Teknoloji ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel yapıyor.

İl Temsilcisi Fatih Sert tarafından oluşturulan yönetim nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’ı ziyaret eden yöneticiler, ardından ESOGÜ Rektörü Prof.Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret ettiler. Her iki görüşmede de Ulusal Bilgi Güvenliği alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren dernek yöneticileri; çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ettiler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024