×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir’de 202 Arıcıya Şeker Desteği

Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği koordinasyonuyla temin edilen 60.100 kg toz şeker 202 arı yetiştiricisine teslim edildi.

Spor Yaşam Siyaset 24/03/2023 12:54 24/03/2023 12:55

A- A+

Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği koordinasyonuyla temin edilen 60.100 kg toz şeker 202 arı yetiştiricisine teslim edildi.

      

Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği koordinasyonuyla Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğünce temin edilen 60.100 kg toz şeker 202 arı yetiştiricisine teslim edildi. Gerçekleştirilen törene Tarım ve Orman İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Türkiye Şeker Fabrikaları Eskişehir Müdürü Mehmet Yüksel, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit ve arı yetiştiricileri katıldı. Gümüş yaptığı konuşmada “ AKS (Arı Kayıt Sistemi) ye kayıtlı 202 arıcıya toplam 60,1 ton şekeri bugün teslim ediyoruz. Verilen toz şekerler yeterli polen oluşumuna kadar olan dönemde yaşanabilecek arı ölümlerini engellemek için yapılan ilkbahar beslemesinde kullanılacak. Bakanlığımız ve Şeker Fabrikaları A.Ş güzel bir işbirliği ile siz arı üreticilerimize bu desteği sağladılar. Üreticilerimize bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024