×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir’de Matematiğe Donguri Yöntemi

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde çocuklar matematiği Donguri ile öğreniyor.

Spor Eğitim 07/03/2023 12:36 07/03/2023 12:36

A- A+

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde çocuklar matematiği Donguri ile öğreniyor.

 

Tepebaşı Belediyesi’nin her yaştan bireyi matematiğin gerçek dünyası ile tanıştırmayı amaçlayan Matematik Evi, “çizerek matematik öğrenme” yolu olarak bilinen Japon Donguri yöntemini öğrenciler ile buluşturuyor.

 

Merkezde kullanılan farklı metotlardan biri olan dongri, katılımcı çocuklara eğlenceli bir matematik serüveni sunuyor. Zor bir ders olarak bilinen matematik, Japon Dongri yöntemi ile eğlenceli ve merak uyandıran bir hal alıyor. Eğitimler İlkokul ve Ortaokul seviyesindeki öğrencilere yönelik gerçekleştiriliyor.

 

Tepebaşı Belediyesi’nin yaş sınırlaması olmaksızın tüm vatandaşlara ücretsiz biçimde hizmet veren Matematik Evi, Bahçelievler Mahallesi Medeniyet Sokak No:10/1 adresinde bulunuyor.  Merkezde sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 290 12 90 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024