×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'den Filistin İçin Dua!

Peygamber Sevdalıları Eskişehir Temsilciliği, işgal altındaki Filistin halkına yönelik saldırılara karşı duyarlılık oluşturmak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Yaşam 23/10/2023 10:51 23/10/2023 10:52

A- A+

Peygamber Sevdalıları Eskişehir Temsilciliği, işgal altındaki Filistin halkına yönelik saldırılara karşı duyarlılık oluşturmak ve gündemde tutmak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Eskişehir Temsilciliği, Reşadiye cami bahçesinde dua programı yaptı. Yatsı namazını müteakiben düzenlenen program Eskişehir Umut Kervanı Derneği Başkanı Enes Yıldırım'ın konuşmasıyla başladı. Yıldırım konuşmasında Filistinli kardeşlerimizin yaşadıklarını hepimiz biliyoruz ve bunlara karşı evde oturup sessiz kalmamız düşünülemezdi. Tarafımızı belli etmek ve zulme karşı sessiz kalmadığımızı belirtmek için sokaklara çıkıyoruz. Kardeşlerimizin sahipsiz olmadığını ve yanlarında olduğumuzu ilan ediyor ve İslam ülkelerinin yöneticilerinden de somut adım atmalarını istiyoruz'' dedi. Program Peygamber Sevdalıları Temsilcisi Kadir Arslan tarafından yapılan dua ile sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024