×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

​Eskişehir'den Pakistan'a 4 Yardım Tırı Gönderildi !

Eskişehir’de Valiliğin koordinesinde yürütülen yardım kampanyasında toplanan 4 tır dolusu, 5 bin 700 koli yardım malzemesi Pakistan'a gönderildi.

Yaşam Sağlık 30/08/2023 13:36 31/08/2023 10:40

A- A+

Eskişehir’de Valiliğin koordinesinde yürütülen yardım kampanyasında toplanan 4 tır dolusu, 5 bin 700 koli yardım malzemesi Pakistan'a gönderildi.

Eskişehir Valilik meydanında gerçekleştirilen uğurlama programına; Sn. Vali Erol Ayyıldız, Sn. AFAD İl Müdürümüz Recep Bayar , Sn. İl Müftüsü Bekir Gerek , AFAD Gönüllülerimiz ,STK temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Sn. AFAD İl Müdürümüz Recep Bayar, "Dost ve kardeş ülke Pakistan'da meydana gelen sel felaketinde, 1400'den fazla insan hayatını kaybetmiş. On milyonlarca insan sel ve taşkınlardan etkilenmiş, 1,1 milyon ev de hasar görmüştür. Bu zor günlerde Pakistan'a destek olabilmek için İçişleri Bakanlığımızca ülkemiz genelinde yardım kampanyası başlatılmıştır. İlimizde de Sayın Valimizin himayesinde yürüttüğümüz yardım kampanyamıza halkımızın yoğun ilgisi ile 5 bin 700 koli yardım malzemesi toplanmıştır. Kurtuluş mücadelemizde yanımızda olan Pakistan halkının bir nebze olsun yaralarının sarılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için toplanan yardım malzemeleri bugün yola çıkmaktadır. Hayırsever vatandaşlarımıza, derneklerimize, AFAD Gönüllülerimize, STK'larımıza, odalarımıza ve iş adamlarımıza göstermiş oldukları destekler ve yardımlar için teşekkür ederiz." dedi.

İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yapılan duanın ardından ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırları Pakistan'a uğurlandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024