×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirliler Şampiyonluk Sevincini Doyasıya Yaşadı !

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Şampiyonluğa ulaştığı karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan takip eden Eskişehirliler şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Spor Yaşam 04/09/2023 16:30 04/09/2023 16:31

A- A+

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Şampiyonluğa ulaştığı karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan takip eden Eskişehirliler şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın şampiyonluk yolcuğunu kurduğu dev ekran ile Eskişehirlilerle paylaştı.

Çeyrek final, yarı final ve final mücadelelerini dev ekrandan açık alanda takip eden Eskişehirliler son yılların en özel görüntülerine imza attılar.  Kum Saha Parkına kurulan dev ekrandan karşılaşmayı izlemek üzere gelen Eskişehirliler maçı Türk bayrakları ve milli takım formalarını giyerek takip ettiler.

Alanda toplanan Eskişehirliler, “Filenin Sultanları”nın final heyecanına Eskişehir’den ortak olurken, büyük heyecana sahne olan maç boyunca Türk bayrakları, alkışlar ve tezahüratlarla A Milli Kadın Voleybol Takımımızı desteklediler.  Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonluğuna ulaşmasıyla birlikte alanda büyük sevinç yaşandı. Eskişehirliler şampiyonluk sevincini müzikler ve marşlar eşliğinde uzun süre coşkuyla kutladılar.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden sporseverler, “Böyle büyük gurur, heyecanlara ve mutluluklara ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Hepimiz için çok güzel motivasyon oldu. Bizleri bir araya getirerek bu sevince ortak eden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” dediler.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024