×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirspor’un Minikleri Yeni Sezona Hazır!

Eskişehirspor’un U12 Takımı 2023-2024 futbol sezonu için hazırlıklarına Antrenör Mustafa GÜRGEN yönetiminde başladılar.

Spor 05/08/2023 13:58 05/08/2023 13:58

A- A+

Eskişehirspor’un U12 Takımı  2023-2024 futbol sezonu için hazırlıklarına Antrenör Mustafa GÜRGEN yönetiminde başladılar.  Geçtiğimiz  sezonda  bir çok turnuvada başarılar elde eden ekip yeniden başarılar yakalamak için çalışmalara başladı.
      Takım Aynı zamanda  12-13 Ağustos 2023 tarihinde Polatlı’da düzenlenecek olan Sakarya Zaferinin 102.Yıldönümü Minikler Futbol Turnuvası futbol şöleninde Eskişehir’i temsil edecekler. Turnuva ile alakalı konuşan Başarılı ve tecrübeli hoca, " Bu turnuva çok anlamlı ve kaliteli bir turnuva . Öncelikli amacımız sonuç her ne olursa olsun bu turnuvada çocuklarımızın fair play çerçevesinde iyi maçlar oynayarak  maç tecrübesi kazanmaları sağlamak. Takım ruhunu geliştirmek ve eksiklerimizi  görerek bundan sonraki çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam etmek . Bu turnuvada da Şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz.”
      Gürgen hoca ayrıca “Yetenekli ve gelişime çok açık bir oyuncu grubumuz var. Onlarla çalışmak çok keyifli.Takımda güzel bir aile ortamı var.İleride bu gruptan Eskişehirspor’a katkı sağlayacak bir çok oyuncu çıkacağına inanıyorum.    

       Yeni sezonun başta Eskişehirspor camiasına ve tüm futbol ailesine hayırlı olmasını, kazasız belasız ve sağlıklı bir sezon geçmesini diliyorum.”sözleriyle açıklamalarını noktaladı.
       

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024