×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

FEVZİÇAKMAK MAHALLESİ’NE YENİ YAĞMUR SUYU HATTI

ESKİ Genel Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi’ni yağmur suyu hattına kavuşturuyor.

Kültür Sanat 18/07/2022 14:48 21/07/2022 15:26

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), yağmur suyu hattı yetersiz olan Tepebaşı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde ilave yağmur suyu hatları yapıyor.
Küresel ısınma ile birlikte değişen iklim şartlarının getirdiği ani yağış ve sel baskınlarına karşı ESKİ Genel Müdürlüğü, şehri sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
2022 yılı yatırım programı kapsamında Tepebaşı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde toplam 1,71 kilometre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı yapım çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlayan ekip, ızgara yapım çalışması ve terfi merkezinin kurulması ile mahallenin önemli bir problemini çözüme kavuşturmuş olacak. 
Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve ESKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024