×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gürcan STK’larla ve Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, seçim kampanyası kapsamında gençler, kadınlar, esnaflar ve çeşitli derneklerle bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek ve çözüm önerileri sundu.

Siyaset 17/04/2023 11:40 17/04/2023 11:40

A- A+

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, seçim kampanyası kapsamında gençler, kadınlar, esnaflar ve çeşitli derneklerle bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek ve çözüm önerileri sundu.

 

AK Parti Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, seçim kampanyası kapsamında gençler, kadınlar, esnaflar ve çeşitli derneklerle bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek ve çözüm önerileri sunduProf. Dr. Ayşen Gürcan, Gökmeydan cuma pazarını ve çevre esnafını, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş'ı ve depremzede aileleri ziyaret etti. İftarını Kafkas Kültür Evi'nde gerçekleştiren Gürcan, burada Çerkez kültürüne ve diğer kültürlere olan saygısını vurguladı ve Balkan, Kafkas ve Kırım Tatarları kültürlerini yaşatmak için çalışacağını ifade etti. Daha sonra Mardinliler Derneği'ni ziyaret ederek, hemşericiliğin önemine değindi ve Mardinlilerin Eskişehir'de önemli bir yeri olduğunu belirtti.

 

Gürcan ayrıca, gençlerle ve kadınlarla gerçekleştirdiği buluşmalarda Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere ve kadınlara yönelik hayata geçirdiği program ve projeleri anlatarak, seçimlerden sonra hayata geçirilecek program ve projeler hakkında bilgi verdi. Kampanyası boyunca halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunan Gürcan, seçimlerden sonra da Eskişehir halkının sorunlarını çözmek için çalışacağını vurguladı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024