×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hikmet Çelik'ten Dernek Ziyaretleri !

İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesini ziyaret etmiştir.

Yaşam Siyaset 05/09/2023 11:59 05/09/2023 12:01

A- A+

İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesini ziyaret etmiştir.

Sohbet tarzında geçen ziyaret sırasında; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sayın Sevinç ULUÇEŞME ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem DUMLU ve dernek yönetimlerine, İl Müdürümüz tarafından İl Müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında bilgi verilmiş ve Kurumumuzun yürüttüğü çalışmalar ile ilgili kendilerinin herhangi bir taleplerinin olup olmadığı sorulmuştur. Bununla beraber, her iki dernek binasında da İl Müdürümüz gözlemsel inceleme yapmış ve binaların depreme dayanıklılıkları konusunda yapılacak çalışmalarda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmiştir. Dernek şube başkanları ise İl Müdürümüze, gösterdiği ilgiden ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirmiştir.         

 Ziyaretin sonunda; İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK, şehitlerimizin ve gazilerimizin vatanımıza yapmış olduğu fedakarlıklardan dolayı duyduğumuz minnettarlığa kelimelerin yetersiz kalacağını, her zaman kendilerinin hizmetlerinde ve yanlarında olduğunu ifade etmiştir.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024