×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hikmet Çelik'ten TÜGVA Ziyareti !

Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet ÇELİK, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliğini ziyaret etmiştir.

Yaşam Siyaset 09/09/2023 12:01 09/09/2023 12:02

A- A+

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet ÇELİK, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliğini ziyaret etmiştir.

İl Müdürümüzün, TÜGVA İl Temsilciliği görevini 2022 yılından beri başarı ile sürdüren ve Olağan Kurulla tekrar seçilen İl Temsilcisi Sayın Ramazan ANIL’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde; Sayın ANIL, TÜGVA’nın hem ahlaklı hem maneviyatı yüksek bir gençlik yetiştirirken aynı zamanda onların bilgi ve becerilerini de arttırmayı hedeflediğini, ecdadımıza layık nesiller yetiştirmeye gayret ettiklerini belirtmiştir. İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK ise Sayın ANIL’ı bir kardeş gibi sevdiğini, kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini ve gençlerimize rol model olarak onların hayatlarına dokunduğunu, kendilerinin her zaman destekçisi olacağını vurgulamış, görevinin hayırlı olmasını dilemiştir.

İl Temsilcisi Sayın ANIL ziyaretin sonunda, İl Müdürümüz Hikmet ÇELİK’e gösterdiği ilgiden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir.         

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024