×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

KARDEŞ BELEDİYEDEN İKİ ELİN SESİ VAR’A TAM NOT

Tepebaşı Belediyesi’nin dünya ve Türkiye’den kardeş kentleri ile temasları devam ediyor

Kültür Sanat Siyaset 12/10/2022 15:27 12/10/2022 15:28

A- A+

Tepebaşı Belediyesi’nin Almanya’dan kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi temsilcileri İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestraları ve Korolarını yerinde gördü.

Tepebaşı’nın Almanya’dan kardeş kenti olan Treptow-Köpenick Belediyesi de bir heyet ile Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyor. Treptow-Köpenick müzik okulundan Alexander Grothe, Kardeş Şehirler Derneği üyesi Lutz Längert ve sanatçı Dorit Bearch, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaretinin ardından sanat çalışmalarını inceliyor.

Alman konuklar bu çerçevede İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestraları ve Korolarını ziyaret ederek orkestranın çalışmalarına katıldı. Konuk heyet orkestra yetkililerinden de sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Grothe, Längert ve Bearch, İki Elin Sesi Var projesinin çok başarılı ve 2 bin 500’ü aşan öğrenci sayısı ile örneğine rastlamanın çok zor olduğunu kaydetti. Alman konuklar, kentte yaşayan çocukların sanat ile bu şekilde bir araya getirilmesinin de takdire değer olduğunu söyleyerek, Başkan Ataç’a tebriklerini iletti.

Başkan Ataç da kardeş belediyeden yapılan ziyaretin mutluluk verici olduğunu belirtmiş ve Treptow-Köpenick ile verimli ilişkilerin devamını temenni etmişti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024