×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kazanmamız gerekiyordu

"Ligde umudumuzun devam etmesi için kazanmamız gerekiyordu."

Spor Gündem Yeşil 18/01/2022 12:10 18/01/2022 12:11

A- A+

Akif Fındık - Eskişehir Gazete

Karacabeyspor karşısında başarılı bir oyun sergileyen  kaptan Sezgin, maçı değerlendirmeden önce, hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı şu sözlerle andı: "Birkaç gün önce yaşanan kaza sonucu Ahmet Çalık’ı kaybettik. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" dedi. "Ligde puan sıralamasında bir üst basamakta yer alan Karacabey'e karşı oynadıklarını belirten kaptan Sezgin, "Ligde umudumuzun devam etmesi için kazanmamız gerekiyordu. Kümede kalma savaşını daha fazla vermek için böyle bir maç oynadık. Maçın başında biraz sıkıntılıydık. 25-30. dakikalarda daha oturaklı oyun oynadık. Devre arasına 1-0 ile girmek bizi daha ateşledi. İkinci yarıda hem skoru korumak hem de rakip kaleye gitmek için daha kontrollü oynadık. 2-0’ı yakalayınca biraz rahatladık gibi oldu. Önemli olan kazanmaktı" şeklinde konuştu.
Gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı hakkında konuşan Sezgin Coşkun, "Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. O maçtan önce hem özgüven kazanmak hem de moralimi arttırmak için bu karşılaşma iyi oldu. Bu soğuk havada stada gelip bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Son günlerde şehirde yaşanılan hareketliliği de değerlendiren Sezgin Coşkun, birlik-beraberlik ortamnın takıma olumlu yansıdığını, bu pozitif enerjinin artarak devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024