×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kazım Kurt, ‘Vizyon Projeler’i Yerinde İnceliyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenikent Pazaryeri inşaatını inceledi.

Yaşam 17/08/2023 12:02 17/08/2023 12:13

A- A+

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenikent Pazaryeri inşaatını inceledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Vizyon Projeler’ içinde yer alan Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi çalışmalarını yakından inceliyor. Pazaryeri İnşaat alanında düzenli olarak denetimler gerçekleştiren Başkan Kurt, çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alıyor. 

Hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirilen çalışmalarla da yakından ilgileniyor. Sık sık çalışmaları yerinde incelemek için denetimlere çıkan Başkan Kurt, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.  Başkan Kurt, incelemeler kapsamında ilgili Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Yenikent’te inşaatı devam eden Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgi aldı.

​Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, “Yenikent Pazaryerimizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Pazaryerimizi en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Ancak Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar ve toplumsal ortam bu inşaatın çalışmalarında aksamalara sebep oldu. İşçi ve usta bulmakta zorlanıyoruz. Deprem bölgesinde yapılan inşaatlar nedeniyle şehrimizde ustalar ve işçilerinde o bölgelere gitmiş olduğunu öğrendik. Bu durum pazaryeri inşaatımızın zamanında tamamlanmasına engel olacak bir durum değil” dedi. 

Başkan Kurt ayrıca pazaryeri inşaatı bittikten sonra Yenikent, Yıldıztepe, Gültepe, Büyükdere ve Çankaya mahalleleri olmak üzere yaklaşık 80 bin kişiye hitap eden bir merkez haline geleceğini ifade etti. 6 katlı olacak olan bu tesiste otopark, alışveriş merkezi, pazar yeri, çok amaçlı bir salon olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Kurt, düğün salonları ve çatı katında da bir restoranın olacağını belirtti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024