×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Keyman'dan Başkan Ataç'a Ziyaret!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Keyman ile bir araya geldi.

Yaşam Siyaset 23/08/2023 16:40 23/08/2023 16:41

A- A+

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Keyman ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sabancı Üniversitesi Yardımcısı ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Fuat Keyman’ı makamında ağırladı.
Ziyarette, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projeleri, özel bireyler için yaptığı çalışmaları, birinci nesil Türkiye'deki ilk ve tek akıllı şehir projesi Remourban’ın uygulama alanı olan Melih Savaş Yaşam Köyü, sanat alanında başta Pişmiş Toprak Sempozyumu, Sanat Çalıştayı, Tarih Vakfı iş birliği ile hazırlanan Eskişehir’in milli mücadele yıllarını anlatan kitap serisi üzerine ve Eskişehir ile Türkiye gündemine ilişkin sohbet edildi.
Tepebaşı Belediyesi’nin yaşanabilirlikten sanata, döngüsellikten adil yönetime örnek bir belediye olduğunu belirten Keyman, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkür etti. Başkan Ataç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Keyman’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ataç ziyaret sonunda Keyman’a Eskişehir’de İşgal ve Direniş, Eskişehir’in Kurtuluşu, Milli Mücadelede Eskişehir’de Sol, Yunan Arşiv Kayıtlarında İşgal Eskişehir’i ve Milli Mücadele ve Eskişehir adlı kitaplardan oluşan “100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” serisini hediye etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024