×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Koca Çınarlar’ın Yaşlılar Günü Kutlandı!

Odunpazarı Belediyesi, kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını Koca Çınar Yaşam Merkezleri ile yürütmeyi sürdürüyor.  

Spor Yaşam 29/09/2023 13:53 29/09/2023 14:04

A- A+

 

Odunpazarı Belediyesi, kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını Koca Çınar Yaşam Merkezleri ile yürütmeyi sürdürüyor.  

Emek Mahallesi Zümrüt Park ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezleri koca çınarlar için çeşitli aktivite ve atölye çalışmaları düzenleniyor. Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde, son olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebi ile etkinlikler düzenlendi. Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayan koca çınarlar, gün boyu gönüllerince eğlendi. Odunpazarı Belediyesi, Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde kıdemli vatandaşların sosyalleşmelerini sağlayarak yaşam kalitelerini arttırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde atölyeler, seminerler, etkinlikler düzenleyen belediye, vatandaşların günlerini dolu ve kaliteli geçirmesini sağlıyor. Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde, kıdemli vatandaşlar için 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle etkinlikler organize edildi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yurt dışında olması nedeniyle Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Cahide Tetik, Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Vekili Musa Korkmaz katıldı. Gerçekleştirilen etkinliklerde koca çınarlar gün boyu eğlendi. Saz çalan, türkü söyleyen, şiirler okuyan, oyunlar oynayan ve pasta kesen koca çınarlar, Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024