×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kütahya'da Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınları Konya'yı Gezdi!

Kütahya Belediyesi'nin ‘Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor’ projesi kapsamında düzenlenen kültür turları Konya ile devam etti.

Kültür Sanat Yaşam Bölgesel 23/10/2023 12:10 23/10/2023 12:11

A- A+

Kütahya Belediyesi'nin ‘Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor’ projesi kapsamında düzenlenen kültür turları Konya ile devam etti.

Gaziler ile şehit ve gazi yakınları Mevlana Müzesi ve Camisi başta olmak üzere Konya’yı rehberler eşliğinde gezdi. Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ye örnek olan ve bu alanda da birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyesi, yine bir başka sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. İlki geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ‘Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor’ projesi kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonu ile gazilerimiz ile şehit ve gazi yakınlarımız, Konya gezisine katıldı.
Gaziler ile şehit ve gazi yakınları, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’a kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER