×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kütayha Belediyesi İle DPÜ 'DEN TEKNOFEST İçin İş Birliği !

Kütahya Belediyesi ve Dumlupınar Üniversitesi Ankara TEKNOFEST için sponsorluk ve iş birliği protokolü imzaladı.

Bölgesel 23/08/2023 17:32 23/08/2023 17:32

A- A+

Kütahya Belediyesi ve  Dumlupınar Üniversitesi Ankara TEKNOFEST için sponsorluk ve iş birliği protokolü imzaladı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Ankara TEKNOFEST için sponsorluk ve iş birliği protokolü imzaladı.

30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan TEKNOFEST’e katılacak Kütahya’da eğitim gören üniversite öğrencilerinin desteklenmesi ve şehrimizin ulusal-uluslararası platformlarda tanıtımına destek sağlanması amacıyla Kütahya Belediyesi ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi arasında sponsorluk ve iş birliği protokolü imzalandı.

Sponsorluk ve iş birliği protokolüne imzasını atan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şehrimiz ve gençlerimiz için bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaparak Ankara TEKNOFEST’e katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Törenin ardından Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, TEKNOFEST'te yerini alacak takımlara sağladığı destek için Kütahya Belediyemize ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024